Lening

Lening

Heeft u een lening of heeft u op korte termijn geld nodig voor bijvoorbeeld de aanschaf van een auto, wasmachine, keuken of iets anders, dan kunt via Advies Forum geld lenen. Advies Forum werkt samen met meerdere kredietmaatschappijen maar ook met banken en heeft hierdoor ook voor u een passende oplossing.

Er zijn verschillende soorten leningen, zoals een aflopende lening, doorlopend krediet of een huis-eigenaren-krediet

Zelf een krediet afsluiten

Via Advies Forum kunt u zelf uw krediet afsluiten. Door hier te klikken , start de afsluitmodule voor kredieten. Heeft u nog vragen, bel ons dan.

Een doorlopend krediet (DK)

Bij een doorlopend krediet kunt u een leensom gedurende de looptijd van de lening telkens weer geheel of gedeeltelijk opnemen. Over het openstaande saldo van het krediet wordt vervolgens rente in rekening gebracht. Een doorlopend krediet is vooral handig als u niet meteen het gehele bedrag van uw lening nodig hebt of als u niet weet hoeveel geld u precies nodig hebt. U kunt dus zelf bepalen wanneer u geld van uw lening opneemt en hoeveel dit dan is.

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening wordt de leensom in één keer uitbetaald, waarna deze met een vaststaande looptijd en rente moet worden terugbetaald. U weet van te voren precies wat u kunt verwachten. De persoonlijke lening is dan ook zeer geschikt als u van plan bent een grote aankoop te doen, zoals een auto of keuken.

Een huiseigenaren krediet

Een huiseigenaren krediet is een doorlopende kredietvorm die kan worden beschouwd als een kruising tussen een rente krediet en een hypotheek. Tijdens het afsluiten van uw lening wordt het maximaal gewenste leenbedrag afgesproken. Als u de lening hebt ontvangen, kunt u zelf bepalen hoeveel, wanneer en waarvoor u dit geld wenst te gebruiken. U bent dus niet verplicht het krediet te besteden aan uw woning.

 

Let op! Geld lenen kost geld

Dit is Advies Forum

  • Deskundig
  • Vriendelijk
  • Toegewijd
  • Bereikbaar
  • Klantgericht
  • Hoge klant tevredenheid